Hierbij stel ik mij graag aan u voor, mijn naam is Aukje Veldhuis. 

Ik heb bij verschillende werkgevers, een leidinggevende functie (s) gehad bij de overheid, in de beveiliging van diverse projecten in de objectbewaking, verantwoordelijk was met de politie recherche dienst, afhandeling Directie en leidinggevende personen. Ik heb op verschillende trajecten gewerkt, zoals:

  • Shell hoofdkantoor, Leidschendam/ Casino scheveningen/Politie Recherche team project uitkeringsfraude/
  • Gemeente leiding op een Archief afdeling, Data verwerkings controle Sociale Dienst Maatschappelijk.
  • Organisatorisch zaken afhandelen, en actie ondernemen. Gewerkt ook in een Canadees Bedrijf met Telecom Netwerk als Object en in beslag nemen van goederen, ontvangsten van geld aanvullingen kas door politie eenheid begeleiden, verder gewerkt in de nacht objectbewaking Ziekenhuis Leiderdorp etc.

De reden dat ik enthousiast ben, over  de natuurproducten met hun helende werking zonder bijwerkingen.  *

Zonder pesticiden, waarvan medicatie vele bijwerkingen geven, aan jouw lichaam, daarom ben ik op zoek gegaan bij wat de plant Aloë Vera  "Barbadensis Miller" doet,  hiervan zijn er in de wereldwijd  vele soorten 

al over eeuwen gebruikt in vele landen en de naam kreeg van:  

*Het "Wonder in een potje", de Levenselixer, de natuurgenezer en veel meer.

Het bevat meer dan 200 essentiële voedingsstoffen en versterkt aanzienlijk het auto-immuunsysteem

gebruik algeheel om te voorkomen, bij een allergie. Het reinigt je darmflora, die het eerste punt zijn van het ziek worden die vaak door verkeerde voedingen, of vrije radicalen ons lichaam verzwakken.

*Wilt u meer weten kom dan naar. de lezingen,  in 4 delige thema 's - of naar mijn Gift Workshops sales!

Het bedrijf en zakenpartner Forever Living Benelux is de leverancier van de Aloë Vera in meer dan 150 landen Wereldwijd. U kunt in veel landen werken, je bepaald je eigen tijd en krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen in persoonlijke groei. Dit kun je intern- als extern leren, en ik leg het u graag uit hoe!

Het is leuk om iets te doen waarin je met plezier en genoegdoening kunt werken, in je eigen tijd en met wie je dit samen wilt , vanuit huis of in een hotel op vakantie waar je maar wilt.

De vakanties kunnen je behalen met incentives, het autoplan vraag naar de mogelijkheid hoe?