Hierbij stel ik mij graag aan u voor, mijn naam is Aukje Veldhuis. 

Ik heb bij verschillende werkgevers, een leidinggevende functie (s) gehad bij de overheid, in de beveiliging van diverse projecten als opsporings- beambte, verantwoordelijk was met de politie recherche dienst,

Ik ben getrouwd met een lieve man die erg zorgzaam is, en mijn kinderen die nu zelfstandig wonen en ben dankbaar voor hun liefde die mijn leven veel zin geven.

Ook ben ik  erg enthousiast, over  de natuurproducten van hun helende werking zonder bijwerkingen.  * Door de betere werkingen zonder pesticiden, waarvan medicatie vele bijwerkingen geven, aan jouw lichaam, daarom ben ik op zoek gegaan bij wat de plant Aloë Vera  "Barbadensis Miller" doet,  waarvan wereldwijd er vele soorten  zijn al over eeuwen gebruikt in vele landen en de naam kreeg van:  Het "Wonder in een potje", de Levenselixer, de natuurgenezer en veel meer. Het bevat meer dan 200 essentiële voedingsstoffen en versterkt aanzienlijk jouw auto-immuunsysteem gebruik algeheel om te voorkomen, bij een allergie.

*Wilt u meer weten kom dan naar de lezingen, en geef dit in een vierdelige sessie- lezingen op locatie door. Het bedrijf en zakenpartner Forever Living Benelux is de leverancier van de Aloë Vera in meer dan 150 landen Wereldwijd. U kunt in veel landen werken, je bepaald je eigen tijd en krijgt de vrijheid om je zelf te ontwikkelen in persoonlijke groei. Dit kun je intern- als extern leren, en ik leg het u graag uit hoe!