Agenda Evenementen.

M.b.t de Coronavirus zijn door de beleidsregel stopgezet tot 01 September 2020.

Succesdag Forever Living Benelux, data: vervalt.

Datum:  door de Corona Maatregelen.  dit is een voorbeeld flyer voor nieuwe succesdagen dit na beleid van de Regeringen Wereldwijd.

Locatie: San Marco Village,  Boomse Steenweg 31, 2627 Schelle, België ► Routebeschrijving Volledige programma
*Entreeticket online -  € 19,50

*Entreeticket aan de deur -  € 24,50

*Lunchticket - € 19,50

*Headset -  € 10,00  Parkeer ticket -  €  5,00
* Genoemde prijzen zijn inclusief btw 
* Entree Succes- Day t/m 20 september € 19,50 

vanaf 21 september online en aan de deur € 24,50

SUCCESDAG, ontmoet de volgende sprekers

Datum: Zaterdag 12 september 2020 vervalt door de corona maatregelen

Locatie: San Marco Village,  Boomse Steenweg 31, 2627 Schelle, België ► Routebeschrijving

HOST Martin van Duijn Dé host van deze speciale editie van de Succes- Day is Martin van Duijn. Professioneel en enthousiast presenteert hij de middag van 21 maart in Veldhoven. Op natuurlijke manier zorgt hij voor het naadloos overlopen van alle verschillende onderwerpen en aankondigingen van alle gastsprekers deze middag. 

*COUNTRY MANAGER Olav Westerhoudt Country Manager Benelux Olav Westerwoudt opent de Succes- Day en heet alle nieuwe Business Owners welkom. Na zijn training zul je nog meer overtuigd zijn Waarom Forever de juiste keuze is.

*SPECIAL GUEST Gary Shreeve - Senior Vice President Global Operations Senior Vice President Global Operations Gary Shreeve zal ons bezoeken op deze speciale Succes- Day. Laat je inspireren door Gary als zeer gewaardeerd spreker op de Global Rally en het Eagle Managers’ Retreat. En wat een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze executive vanuit de headquarters van Scottsdale. 

SPREKER Esther Moonen: Testimonial Accelerate Arizona.

“Al bij de aankondiging van de eerste Accelerate was het voor mij duidelijk: dit moet ik doen! Als ik ergens voor ga, wil ik er alles van weten. Getraind worden door het executive team, het hoofdkantoor bezoeken en Rex ontmoeten was een grote droom. Ontdekken tot wat ik als individu in staat ben. De Acceleratie is een van de beste uitdagingen tot nu toe!” Groetjes uit Arizona en tot 21 maart! - Esther Moonen! 

*SPREKER Myriam Calloens: Een succesvolle Forever Business in maar 5 stappen! De basis van een goede business! Myriam weet als geen ander hoe je deze training in de praktijk brengt. De vijf basisstappen hoe je een succesvolle business kunt opbouwen. Leerzaam en praktisch! 

*SPREKER Maleka Bent Jamaa, Lets talk about … Maleka Bent Jamaa zal twee gasten uitnodigen om te praten over Samenwerking! Netwerkmarketing is relatiemarketing en is dus gebaseerd op samenwerking vanuit verbinding. Twee ervaren gasten zullen met Maleka hierover in gesprek gaan. 

*Monica Kongsness Jensen: Sapphire Manager & Torun Nordskaug: Diamond Manager - Training: Recruitment & Rétention to grow your business

We worden getrakteerd vanuit Noorwegen met de kersverse nieuwe Diamond Manager Torun Nordskaug en de jonge ‘recruitmachine’ Monica Kongsness Jensen (Sapphire Manager)’. Zij zullen delen hoe zij zo succesvol zijn met Recruitment en Retention. Luister en laat je inspireren door de kennis en ervaring van deze 2 succesvolle vrouwen uit Scandinavië. 

*Tip: Ben je de Engelse taal niet machtig? Bestel dan een headset.

Benieuwd naar hun verhaal? Kom dan naar deze Succes Day! Ga naar de ticketpagina.

Aanmelden online tickets Succesdag  entree data, locatie en tijd.

Lunch, en casual kleding. 

Bij aankomst naar:  Aukje Veldhuis, T 31+ (0)6 13 41 39 11

contact verder via deze website contactpagina  voor vragen?