'Wilt u een eigen bedrijf beginnen vanuit huis? Met kwaliteitsproducten van een integere toeleverancier? Met een bewezen businessmodel en een bewezen verdienmodel? Dan heb ik voor u de oplossing.' is not a recognized card name. Search Hearthhead instead?

Vanuit huis een eigen bedrijf starten is populair als nooit tevoren.

Of het nu komt door de gevolgen van het Coronavirus, onvrede of gemis aan waardering op de werkvloer, het aantal mensen dat minder afhankelijk wil zijn van een werkgever wordt steeds groter.

Mensen zijn op zoek naar vrijheid van werken.

Een manier van werken waarbij u zelf kan bepalen wanneer, waar en met wie u werkt.

Forever, het bedrijf waar wij vanaf 1995 mee samenwerken, biedt deze mogelijkheid. Met een verdienmodel waarbij iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht achtergrond, opleiding of werkervaring.

Bij Forever zijn de ondernemers geen concurrenten van elkaar. Integendeel, zij delen ervaringen en staan klaar voor iedereen die met Forever start. Een “People Business”, waar mensen centraal staan.

 

Parttime starten

Uw start als Forever ondernemer is goed te combineren met een baan, opleiding of eigen bedrijf. Bijna iedereen start part time.

In Nederland zijn er honderden mensen die een bijverdienste, een vervangend inkomen of meer dan dat hebben opgebouwd. Een deel daarvan werkt al langer dan 15 jaar met Forever samen, dus we mogen spreken over een bewezen verdienmodel.

Volgens onze succesvolle Forever ondernemers, is een betere balans van werken en vrije tijd één van de grootste voordelen.

Een ander, dat u een pensioen kan opbouwen waar de meeste mensen van dromen.

Maar laat er geen misverstand over bestaan, daar zal men hard voor moeten werken. 

 

Korting

Wanneer je enthousiast bent over onze producten kun je bij ons een Forever account aanmaken. Meer dan 90% van onze vaste klanten heeft een account aangemaakt.

Je bent dan een “Preferred Customer”. Als Preferred Customer krijg je 5% korting op bestellingen.

Indien je als Preferred Customer een “Start Your Journey Combi Pack” bestelt, een samenstelling van enkele topproducten uit het assortiment, krijg je daarna bij volgende bestellingen liefst 30% korting.

Vanaf dat moment heb jij de mogelijkheid om je eigen officiële Forever webshop onder de aandacht te brengen.

Wanneer je klanten bestellen via deze webshop, regelt het bedrijf de betaling en de verzending. Jij ontvangt het verschil tussen de inkoop- en verkoopwaarde.

Als Preferred Customer heb je dus niet alleen de mogelijkheid om de producten met korting te bestellen, maar ook wat extra bij te verdienen

Wij werken samen met ‘s werelds grootste producent van Aloë Vera producten. De producten onderscheiden zich door het unieke stabilisatie proces en de hoge concentraties Aloë Vera.

Forever producten worden niet in winkels verkocht, maar via enthousiaste gebruikers die een Forever account hebben.

Forever gebruikers met een account krijgen korting wanneer zij bestellen.

Daarnaast mogen zij de producten online en offline verkopen.

Zij verdienen het verschil van de inkoop- en verkoopprijs en ontvangen over de omzet ook bonussen! Het resultaat is een leuke bijverdienste.

Wilt u een vervangend inkomen of meer dan dat verdienen? Dan help ik u een verkooporganisatie op te bouwen. U ontvangt maandelijks bonussen en royalty’s over de omzet.

Het is een bewezen businessmodel en een bewezen verdienmodel. Er zijn enkele tientallen Forever ondernemers in onze organisatie die er goed van kunnen leven.